Iraeda coaching

Loopbaan| Team| Levensloop 

Coach bundel: Doe u voordeel, snel, makkelijk en efficiënt een coach inzetten!

"Er zit zoveel tussen alles of niets"

Vanuit die gedachte is de coach bundel ontstaan. Dit concept biedt organisaties de mogelijkheid laagdrempelig coachgesprekken aan te bieden aan hun medewerkers. Zonder offerte, intakes, onderhandelingen en bijkomende kosten. Laagdrempelig, transparant, toegankelijk, snel inzetbaar.  

Het inzetten van een coach voelt soms zwaar, dan moet er echt wel wat aan de hand zijn. Terwijl het vaak van toegevoegde waarde voelt als je af en toe kan sparren met een onafhankelijk persoon. Die de spiegel voor kan houden, gedachte stromen kan helpen ordenen, mee zoekt naar mogelijkheden in spannende of enerverende tijden. Het kan dingen weer in gang zetten en helpen de regie (terug) in handen te nemen.

Denk dan bijvoorbeeld aan vormen van coaching als een korte check up, hoe zit een medewerker in zijn (werk) vel, de draad weer oppakken na Corona en thuiswerken, als onderdeel van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Werk gerelateerd over een dilemma, een vraag of een probleem op het werk. Juist voor dat soort vraagstukken en een laagdrempelige kennismaking met coaching is deze bundel ontstaan. Maar de bundel is en blijft flexibel, dus is er meer nodig, gebruik meer. 

Voordelen voor u op een rijtje:

 U koopt 1 bundel, geen offerte onderhandelingen over hoeveelheid inzet en investering; 

  • Besteding van de gesprekken is flexibel, niet persoonsgebonden, maar wel na overleg met u; 
  • U koopt een vaste bundel, die twee jaar geldig is vanaf datum aanschaf; 
  • Bij 6 gesprekken krijgt u de 7de  cadeau; 
  • Investering per bundel: 995,- ex btw; 
  • Geen extra kosten, zoals reis en parkeerkosten binnen een straal van 30 kilometer rondom Ede. 

Meer dan 6 gesprekken inkopen? Vraag informatie aan over de staffelkortingen. Is uw bedrijf buiten de 30 kilometer gevestigd, neem contact op over de mogelijkheden. 

Natuurlijk maken we nadere afspraken rondom de inzet en communicatie over de bundel en verbruik met u. Meest gebruikelijke gang van zaken is dat u een medewerker tipt op het bestaan van de mogelijkheid de coach te raadplegen. Een coachgesprek vindt online of middels een fysieke ontmoeting plaats en duurt gemiddeld 1,5 uur. Net als anders. 

Ook onze agenda loopt soms snel vol en we maken graag waar wat we afspreken, dus wacht niet te lang en vraag onze mogelijkheden na. 

Ik heb interesse in een coach bundel!