Iraeda coaching

Coaching  en levensloop begeleiding

Omdat elke vraag, elk persoon en elk team uniek is, geeft Iraeda ook graag een uniek antwoord. Daarom begint elk traject met een vrijblijvend gesprek, waarin we samen nadenken over een passend antwoord op je vraag. In de huidige tijd maken we veel gebruik van online mogelijkheden om een eerste kennismaking te doen. Mocht het mogelijk en wenselijk zijn dan kan er ook een kennismaking zijn op bezoekadres van Iraeda (Galvanistraat 1 in Ede) of op een andere locatie.

 Investering

Coaching is een intensief traject. In alle coach sessies worden afspraken gemaakt hoe je zelf in de tussenliggende periode aan het werk gaat. Hierdoor wordt je geprikkeld om nieuwe ervaringen en voornemens ook daadwerkelijk om te zetten in handelen in de dagelijkse praktijk.

 Locatie

De wereld verandert, wij bewegen mee. De vorm waarin we coachen en begeleiden spreken we dan ook samen af. We hebben gemerkt dat het soms erg prettig kan zijn om elkaar te zien en al lopend kom je soms tot hele andere inzichten dan zittend in je hoofd te bedenken...  Mocht dat kunnen dan spreken we ergens in de prachtige natuur rond Ede af. We hebben al vele wandelkilometers afgelegd :). Afspreken op de binnen locatie in Ede of elders, online, bellen kan ook, we stemmen samen af.

Wie we zijn

Iraeda is Register loopbaan gecertificeerd en werkt volgens de de beroepscodes van de Noloc. Specifiek voor het ontwikkeladvies houdt IRAEDA zich aan de gedragscode zoals deze in omschreven in de volgende link: 

 http://wetten.overheid.nl/jci1.3:c:BWBR0040282&bijlage=3&z=2018-03-28&g=2018-03-28

 Register Loopbaan adviseur Judith Luchies

Met veel passie en plezier sta ik voor u klaar. Met meer dan tien jaar ervaring in de hulpverlening alvorens de stap te maken naar het ondernemerschap vanuit Iraeda,  

De focus van mijn coaching ligt op het vergroten van zelfbewustzijn, persoonlijke effectiviteit, passie, plezier en resultaat. Dat doe ik op een prikkelende wijze, die confronterend en uitdagend kan zijn, met humor en een knipoog naar onze gedachtekronkels,