Iraeda coaching

Loopbaan| Team| Levensloop 

Locatie

De wereld verandert, wij bewegen mee. De vorm waarin we coachen en begeleiden spreken we dan ook samen af. We hebben gemerkt dat het soms erg prettig kan zijn om elkaar te zien en al lopend kom je soms tot hele andere inzichten dan zittend in je hoofd te bedenken...  Mocht dat kunnen dan spreken we ergens in de prachtige natuur rond Ede af. We hebben al vele wandelkilometers afgelegd :). Afspreken op de binnen locatie in Ede (Galvanistraat 1) of elders, online, bellen kan ook.  

Omdat elke vraag, elk persoon en elk team uniek is, geeft Iraeda ook graag een uniek antwoord. Daarom begint elk traject met een vrijblijvend gesprek, waarin we samen nadenken over een passend antwoord op je vraag.  

 Register Loopbaan adviseur Judith Luchies

Met veel passie en plezier sta ik voor u klaar. Met meer dan tien jaar ervaring in de residentiele en ambulante (jeugd) hulpverlening heb ik in 2015 mijn eigen coachpraktijk opgezet. Met de missie om ook van toegevoegde waarde te kunnen zijn aan mensen die klaarstaan voor de medemens. Of dat nu hulpverlenend, ondersteunend, onderwijzend is. Samen op lopen, soms wat langer en intensiever. Om mensen (weer) te versterken, zodat ze met passie en plezier aan het werk zijn in een baan die bij je past. 

De focus van mijn coaching ligt op het vergroten van zelfbewustzijn, persoonlijke effectiviteit, passie, plezier en resultaat. Dat doe ik op een prikkelende wijze, die confronterend en uitdagend kan zijn, met humor en een knipoog naar onze gedachtekronkels,