Iraeda coaching

Loopbaan| Team| Levensloop 

 De regeling NL leert door biedt zowel werkenden als werkzoekenden de mogelijkheid om ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben: iedereen vanaf 18 jaar. Daarnaast is het dit najaar mogelijk om gratis (online) scholingsactiviteiten te volgen.

Waarom dit ontwikkeladvies?

In deze tijden waarin veel mensen waarin veel dingen onzeker zijn geworden, maken mensen zich ook druk om hun baan. Of zijn er ongemerkt veel dingen veranderd: jijzelf, je functie, je werkgever, je branche of zelfs de gehele arbeidsmarkt. Tel daarbij op dat je waarschijnlijk al ruim 20 jaar werkt, maar eigenlijk pas net over de helft van je loopbaan bent en je ziet dat jouw loopbaan die tussentijdse check verdiend. Wanneer stelde jij jezelf voor het laatst de vraag: wat moet mijn volgende stap zijn op het gebied van werk?

Persoonlijk ontwikkelplan

​In een ontwikkeladvies komen de volgende dingen aan bod met speciale aandacht voor gebieden waar voor jou vragen liggen.

Een digitale arbeidsmarktscan. Het doel van de arbeidsmarktscan is om op basis van je kennis, vaardigheden, competenties, houdingsaspecten, drijfveren en leervermogen kennis te maken met sectoren waar er een arbeidsmarktvraag is. Deze arbeidsmarktscan moet de arbeidsmarktpositie in kaart brengen en bij de situatieschets helpen om de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ te kunnen beantwoorden. Daarbij kan ander, kansrijk werk aan de orde zijn al dan niet door middel van een overstap naar een andere sector of ander soort takenpakket.

Daarna volgt de Bespreking van/advies over: 

  •  eigen situatie en toekomstperspectieven
  • wie ben ik en wat kan ik
  • toekomstoriëntatie (loopbaanmogelijkheden en/of ontwikkelkansen)
  • wat kan ik zelf gaan doen.

Het adviestraject wordt afgerond met een ontwikkelplan

Gratis ontwikkeladvies dankzij subsidie! Wij regelen alles voor je rondom de subsidieaanvraag. Het kost je dus helemaal niets!

Helaas is er op dit moment geen subsidie meer beschikbaar, maar neem vooral contact  om de mogelijkheden te bespreken.